31.05

Kia показала перші тізерні зображення нового Sportage

31 травня 2021 року - Kia представила перші офіційні тизерні зображення абсолютно нового Sportage - п'ятого покоління, найпопулярнішої моделі кросовера цього бренду.

Новий Sportage, який буде представлений у липні в Кореї, був ретельно розроблений, щоб встановити нові стандарти в своєму сегменті. Передовий дизайн екстер'єру та інтер'єру, нові технології підключення до цифрових сервісів та нові високоефективні силові агрегати – усе це у новому Kia Sportage! Крім того, у вересні цього року вперше за 28-річну історію моделі Kia Europe представить спеціальну європейську версію Sportage.

 На початку року Кіа представила нову хвилю дизайну своїх моделей - Opposites United, який отримав велике визнання дизайнерського співтовариства. Цей дизайн і лежить в основі нового Sportage, впливаючи на всі аспекти його зовнішнього вигляду і характеру. Перші зображення моделі характеризують досконалість і простоту природи авто з акцентом на новий дизайн.

Новий Sportage має м'язисту поставу і сильний, але витончений силует. Помітні нові деталі включають в себе чіткі характерні лінії, що йдуть по всій поверхні автомобіля. Передня частина отримала нову чорну решітку радіатора, яка охоплює всю ширину фронтальної частини автомобіля. М’язисті лінії кузова задньої частини плавно переходять до денних ходових вогнів, які обрамляють новий логотип Kia і емблему Sportage.

Ескіз дизайну інтер'єру демонструє простір орієнтований на водія, в якому поєднуються сміливість характеру, м'якість матеріалів, інноваційність технологій та абсолютно новий інтегрований вигнутий дисплей.

"Новий Sportage кидає виклик нормам дизайну, створюючи авантюрний, але сучасний екстер'єр і чудово деталізований, новаторський інтер'єр", - сказав Карім Хабіб, старший віце-президент і глава Глобального центру дизайну Кіа. "Створюючи новий Sportage, ми хотіли не просто зробити один крок вперед, а перейти на зовсім інший рівень в класі SUV".

Більш детальна інформація про європейську версію абсолютно нового Sportage буде представлена ​​у вересні цього року, а в Україні прем’єра запланована на 2022 рік.