23.10

Перші інноваційні вантажівки Mercedes-Benz Actros на ринку роздрібної торгівлі України отримає Fozzy Group

До кінця 2019 року найбільший український мультиформатний ритейлер Fozzy Group отримає 40 автомобілів нового покоління найбільш інноваційної вантажівки в світі Mercedes-Benz Actros. З них 10 одиниць вантажних автомобілів буде поставлено в комплектації екологічного стандарту Euro-6 для міжнародних перевезень.

Про укладення нового контракту на поставку вантажної техніки Mercedes-Benz для однієї з найбільших торгово-промислових груп України - Fozzy Group, було оголошено в рамках всеукраїнської презентації нового покоління Mercedes-Benz Actros, яка була проведена компанією «АвтоКапітал», офіційним представництвом Mercedes-Benz в Україні, структурним підрозділом Корпорації УкрАВТО, 10 жовтня на території заміського комплексу KIDEV.

«Новий Mercedes-Benz Actros - це найбільш інноваційний вантажний автомобіль в світі на сьогоднішній день. Ці інновації створені для оптимізації витрат на паливо і зниження витрат на обслуговування техніки, що є ключовим для клієнтів в даному сегменті ринку, - коментує Андрій Даллакян, заступник генерального директора ПрАТ «АвтоКапітал» з продажу комерційної техніки. - Для нас важливо, що наші ключові партнери роблять свій вибір на користь нових вантажних автомобілів бренду, враховуючи всі їх переваги. Перші поставки нової моделі для Fozzy Group будуть вже в листопаді-грудні цього року».

Fozzy Group - одна з найбільших торгово-промислових груп України, провідний український мультиформатний ритейлер («Сільпо», Le Silpo, Fozzy Сash & Сarry, «Фора») з більш 600 торговими точками на всій території країни. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнеси.

Ці 40 вантажівок возитимуть продукти та напої по всій Україні в мережах «Сільпо», Le Silpo, Fozzy Cash & Carry, «Фора». Разом з цією партією Actros, в парку Fozzy Group буде 182 одиниці нових комерційних автомобілів Mercedes-Benz, відправлених в 2018-2019 роках.

«Для нас, як для інноваційного рітейлера, для більш ефективної роботи дуже важливі нові технології та підвищені вимоги до безпеки. Ці фактори забезпечує новий Mercedes-Benz Actros, - говорить директор з логістики Fozzy Group Мачей Гавронский.

За його словами, оновлення автопарку стартувало в рамках програми заміни вантажного транспорту на той, який володіє більш досконалими еко-стандартами.

«Ми хочемо наблизити наш автопарк до європейських норм, з часом зменшувати негативний вплив на навколишнє середовище, тому відповідально переходимо на високі екологічні стандарти разом з Mercedes», - додав Мачей Гавронский.

Зараз в парку Fozzy Group 142 автомобілі з «трипроменевою зіркою»: 121 Mercedes-Benz Actros МР3 1814 LS і 21 фургон Sprinter 313, які забезпечують ключові ланки логістичного ланцюжка для торгових мереж Fozzy Group по всій Україні. На всі ці автомобілі діють сервісні контракти на обслуговування в сервісній мережі Mercedes-Benz в Україні, яка налічує 22 центри з надання послуг у всіх регіонах країни. За словами генерального директора ПрАТ «АвтоКапітал», генерального представництва Daimler AG в Україні Валерія Анохіна, Fozzy Group купує 40 інноваційних Mercedes-Benz Actros за допомогою спеціальної програми фінансування вантажної техніки від компанії Daimler AG.

«На сьогодні більше половини всіх продажів вантажної лінійки Mercedes-Benz в Україні забезпечується через різні програми фінансування. АвтоКапітал спільно з Daimler AG і фінансовими партнерами в Україні (лізинговими компаніями, банками) пропонує зручні для клієнтів схему фінансування. Спектр пропозиції широкий і різноманітний - від прямого заводського фінансування до лізингу через українські фінансові інститути з не менш конкурентними умовами. Будь-який клієнт зможе знайти для себе той варіант фінансування, який найбільше відповідає його бізнесу, - говорить генеральний директор компанії «АвтоКапітал» Валерій Анохін. - Ми очікуємо, що нова модель Mercedes-Benz Actros в поєднанні зі зручними фінансовими пропозиціями для різних груп клієнтів дозволить нам збільшити продажі в ключовому для нас сегменті ринку в наступному році».

Детальніше про новий Actros Ви можете дізнатися в офіційних дилерських центрах Mercedes-Benz, які спеціалізуються на продажі вантажної техніки, а також подивитися презентацію нового покоління Mercedes-Benz Actros.