17.06

Нова партія автомобілів Кіa разом із новим Kia Sportage вже в Україні! Оголошено ціни!

Офіційний дистриб’ютор Kia в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу компаній Корпорації «УКРАВТО»), повідомляє про надходження в дилерську мережу довгоочікуваної нової партії автомобілів KIA – популярного CEED в кузовах хетчбек і універсал, а також  абсолютно нове покоління KIA SPORTAGE!

Дистриб’ютор Kia в Україні оголошує нові регулярні ціни та ціни з економією, завдяки спрощеній системі оподаткування. Тож саме зараз омріяні КІА стали значно доступнішими для клієнтів! В ціну автомобілів не включається ПДВ та деякі інші податкові платежі*.

Отже, оголошуємо нові ціни:

 

width=960

Незмінною залишається гарантійна політика Kia, одна з найкращих на ринку України -  7 років або 150 000 км пробігу (в залежності від того, що настане раніше)**. 

Нагадуємо, що офіційні автосалони та сервісні центри КІА мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні працюють там, де це безпечно і технічно можливо, за що ми дякуємо кожному працівнику мережі!

Саме час здійснити покупку омріяного автомобіля Kia – автомобілі є в наявності! Але, звичайно, їх кількість обмежена, отже поспішайте зв’язатись з найближчим автосалоном мережі «ФАЛЬКОН-АВТО»!

Слава Україні! Разом рухаємось до перемоги!

 

____________

*Ціни станом на 17.06.2022 р. Без ПДВ. Продавець автомобілів ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» є платником єдиного податку 2% спрощеної системи оподаткування, група 3. Завдяки чому у ціну автомобілів не включається ПДВ та деякі інші податкові платежі. Всі розрахунки в гривнях. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.

**Гарантія 7 років або 150 000 км, в залежності від того, що настане раніше,  розповсюджується на окремі моделі KIA, а саме: Sportage, Ceed, Ceed SW, XCeed, Stonic, придбані в офіційній дилерській мережі ТОВ «Фалькон-Авто» виключно з 01.10.2020 року. Гарантія на KIA Picanto складає 5 років або 150 000 км, в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.