16.02

Остаточний розпродаж Geely Atlas Pro за фіксованою ціною від 650 000 грн. Шалені знижки!

Компанія ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ», офіційний дистриб’ютор автомобілів GEELY в Україні, повідомляє, що з 13.02.2024 року в дилерській мережі GEELY діє спеціальна пропозиція для покупців кросовера GEELY ATLAS PRO 2022 р.в. із новою, привабливою, спеціальною ціною* від 650 000,00 гривень зі знижкою** від 108 000 до 159 000 гривень в залежності від комплектації. Спеціальна пропозиція діє до 31.03.2024р. або останнього з зазначених автомобілів, залежно від того, що настане раніше, але автомобілів залишилось небагато, тому варто не зволікати із рішенням стати власником нового, високотехнологічного і надійного GEELY ATLAS PRO.

Компактний кросовер оснащується економічним, бензиновим двигуном 1,5 літра потужністю 177 к.с., що йде в парі із 6-ступеневою класичною автоматичною коробкою перемикання передач і переднім приводом або 7- ступеневою роботизованою коробкою передач DCT, системою м’якого гібриду MHEV і повним приводом.

Оптимальним вибором з точки зору співвідношення ціни й оснащення є комплектація³ Comfort (Комфорт).  Початковий рівень оснащення вже включає в себе такі опції, як двозонний клімат-контроль, шкіряний салон, підігрів передніх і задніх сидінь, підігрів керма, що регулюється по горизонталі та вертикалі, мультимедійну систему з 12.3 дюймовим сенсорним екраном і 6 динаміками, задній парктронік із камерою заднього огляду, круїз-контроль, LED габаритами і ліхтарями, безключовий запуск двигуна, легкосплавні сімнадцятидюймові диски та багато іншого. Ціна такого кросоверу у межах спеціальної пропозиції становить 650 000,00 грн.

 

GEELY ATLAS PRO в комплектації Luxury (Лакшері) пропонується за ціною 700 000,00 грн. та має такі додаткові переваги: передній парк-тронік, камера кругового огляду 360, датчик дощу, 8 динаміків, безключовий доступ до автомобіля, електрорегулювання сидіння водія, світлодіодні фари LED головного світла; легкосплавні вісімнадцятидюймові диски та інше.

 

Топ-версія GEELY ATLAS PRO в комплектації Premium (Преміум) пропонується за ціною 850 000,00 грн. та окрім систем м’якого гібриду MHEV, повного приводу і коробки 7DCT має адаптивний круїз-контроль, електричний багажник, 42-кольорове атмосферне підсвічування, інтелектуальну систему керування дальнім світлом, додаткові електронні допоміжні системи безпеки (екстреного гальмування, утримання смуги руху, обмеження швидкості) тощо.

 

GEELY ATLAS PRO представлений сучасним, надійним кузовом, розкішним і продуманим до дрібниць, ергономічним інтер'єром, широким спектром електронних допоміжних систем, що відповідають за комфорт та безпеку, а також інноваційною силовою установкою, що забезпечує відмінну динаміку, плавність ходу та низьку витрату палива.

Кросовер має антикорозійний захист з оцинковкою кузова, дверей, крил, капоту, кришки багажника, при цьому зовнішні елементи оброблені  тонким хромуванням та іншими засобами захисту для блискучого  вигляду протягом багатьох років експлуатації.

 

Запрошуємо до офіційних автосалонів GEELY в Україні, де можна детально ознайомитись із модельною лінійкою, умовами придбання, провести тест-драйв, отримати інформацію і професійну консультацію щодо програм кредитування, лізингу й страхування.

 

ТОВ "ГРАНД АВТОМОТІВ" та офіційні дилери GEELY в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів або за тел. 0-800-207-700 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку). Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля.

* Спеціальна ціна - орієнтовна рекомендована роздрібна ціна на автомобілі GEELY ATLAS PRO 2022 року виробництва з урахуванням знижки. Розпродаж діє на обмежену кількість автомобілів GEELY ATLAS PRO 2022 року виробництва , що є в наявності в дилерській мережі ТОВ "ГРАНД АВТОМОТІВ" на всій території України за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій з 13.02.2024 р. до 31.03.2024р. або останнього з зазначених автомобілів, залежно від того, що настане раніше. Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером GEELY в Україні. Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером GEELY в Україні. Ця інформація не є офертою, призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.

** Під знижкою мається на увазі сума знижки від роздрібної ціни GEELY Atlas Pro Comfort (Комфорт) в сумі 147000грн; GEELY Atlas Pro Luxury (Лакшері) в сумі 159000грн; GEELY Atlas Pro Premium (Преміум) в сумі 108000грн актуальної на дату рахунку фактури. Сума знижки у гривні вказана з ПДВ.